sham's blogger: July 2010 sham's blogger: July 2010

Friday, July 30, 2010

Compaq Presario CQ35-104TU Core 2 Duo

  • Intel Core 2 Duo processor T6600 (2.2GHz 800 MHz FSB, 2 MB L2 Cache)
  • 2GB DDR2 800MHz (Max 4GB)

Sunday, July 25, 2010

Naza Sutera RM18K, 3 years

Salam semua, naza sutera ni guna baru 3 tahun. Takde masalah. Condition cantek, bleh tgk dulu.. Harga boleh dibincang lagi sket2..

Notebook Compaq CQ42 Kini RM1699




- Intel Pentium T4500 Processor (2.3GHz, 1MB L2 Cache, 800MHz)
- 2GB DDR3 RAM

Saturday, July 3, 2010

Notebook Compaq CQ42-TU 500GB HDD 2GB DDR3




- Intel Pentium T4500 Processor (2.3GHz, 1MB L2 Cache, 800MHz)
- 2GB DDR3 RAM

Friday, July 2, 2010

FREE Netbook HP untuk Student








Pakej ini hanyalah untuk pelajar IPTA/IPTS tahun pertama dan kedua dengan pengesahan daripada universiti berkenaan dan pendapatan bulanan isi rumah hendaklah sama dengan atau kurang daripada RM 5,000.

Tips Nak Tingkatkan Trafik Bagi Jem2..tengok sini..

Ni ada cara nak tingkatkan trafik kat blog kita..ni aku copy dari Blog MahaKaryaAgung...ni saje nak try test..tengok ok tak... korang buat je macam aku.. copy paste je artikel ni.. lepastu post kat blog korang..

1)      Tulis posting artikel seperti posting saya ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yg menarik.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails